//-->
Web Design si Optimizari SEO

Web Design si optimizari seo

Servicii Internet

Alte servicii

Afaceri pe internet

Blog si subdomenii

Linkuri

Magazin Home & Deco

Servicii platite / Servicii gratuite.

Articolele sponsorizate

Articolele se pot scrie pe orice site, dar ele se scriu de obicei pe bloguri. Pe anumite nise de activitate gen: turism, imobiliare, constructii, produse din domeniul casa si gradina, sau in cazul de fata IT. Un site sau un blog care este nisat, si care scrie specializat si concentrat pe un domeniu de activitate, poate obtine rezultate mai bune. Chiar daca are un trafic mai mic, acest trafic este mult mai concentrat pe anumite cuvinte cheie, pe care anumiti antreprenori si le doresc si pentru care sunt dispusi sa plateasca bani pentru realizarea de articole care sa obtina un procent cat mai bun de vizitatori tinta / target.

Avantajele unui articol sponsorizat

De obicei un articol sponsorizat se realizeaza cand o firma are o oferta pe care o considera foarte atractiva pentru clientii sai. Atunci selecteaza mai multe site-uri care au o vechime si o reputatie obtinuta in de-a lungul timpului, binenteles pe nisa pe care se incadreaza produsul sau serviciul oferit si solicita un articol sponsorizat. Avantajul unui articol sponsorizat este acela ca ajunge intr-un timp mult mai scurt si la cat mai multi dintre vizitatorii tinta.

Articole realizate pentru alte site-uri
Zilele urmatoare voi realiza cateva articole sponsorizate catre cateva pagini web pentru a da cateva exemple de asemenea articole.

Informatii rochii mireasa si rochii de seara
Pe pagina web e-rochiidemireasa.ro gasiti informatii si articole pentru domnisoarele si doamnele care intentioneaza sa se casatoreasca in curand. Dati click pe link pentru a citi tot articolul.

Web design / realizare pagini web: bloguri personale siteuri de prezentare, magazine online, servicii promovare si publicitate internet, search engine optimization SEO / search engine marketing SEM, optimizare pagini motorul de cautare - Google / Yahoo si MSN - Bing. Oferte inscrieri site-uri directoare web, promovare si publicitate site-uri anunturi. Promovare prin intermediul retelelor de socializare Facebook, Pinterest, LinkedIn. Inca din anul 2005 oferim servicii profesioniste pe internet pentru clientii nostri!

(c) 2005 - 2020 drepturi de autor luxdesign28.ro toate drepturile rezervate.
Learn English for free | Invata germana gratuit | Invata limba engleza | Program contabilitate ||
Cruci marmura
| Garduri Pavaje Borduri beton | Set cadouri Handmade | Bucuresti si Ilfov