//-->
Web Design si Optimizari SEO

Web Design si optimizari seo

Servicii Internet

Alte servicii

Afaceri pe internet

Blog si subdomenii

Linkuri

Magazin Home & Deco

Servicii platite / Servicii gratuite.

Parteneri online

Pe aceasta pagina aveti linkuri catre cativa dintre partenerii nostri pe internet.

 

Ai un site si vrei sa devii partener cu acest site web ? Pentru a putea deveni unul dintre partenerii nostri pentru internet tot ceea ce trebuie sa faci este sa inserezi unul dintre codurile html de mai jos in codul sursa al uneia dintre paginile tale. Important ! Pagina pe care vei insera codul trebuie, daca nu este prima pagina, sa aiba link de pe prima pagina, fara rel nofollow si noindex, iar pagina trebuie sa aiba minim PR 1 !

Codul sursa de copiat - <a href="http://www.luxdesign28.ro" title="Servicii de web design" target="_blank">Servicii de web design</a> - Asa va arata linkul Servicii de web design

Codul sursa de copiat - <a href="http://www.luxdesign28.ro" title="Servicii de optimizare SEO" target="_blank">Servicii de optimizare SEO</a> - Asa va arata linkul Servicii de optimizare SEO

Codul sursa de copiat - <a href="http://www.luxdesign28.ro" title="Servicii de marketing SEM" target="_blank">Servicii de marketing SEM</a> - Asa va arata linkul Servicii de marketing SEM

Doar cei ce adauga corect, fara modificari codul sursa si respecta conditiile pot deveni parteneri. Se ofera link direct de pe aceasta pagina. Nu se face schimb de linkuri cu site-uri de videochat, vanzare de lenjerie intima, bloguri, forumuri sau site-uri fara continut, site-uri de jocuri, pariuri, etc.

Va invit de asemeni sa vizitati si celelalte pagini ale site-ului, pagini unde veti gasiti informatii despre serviciile prestate, dar si informatii despre unii dintre cei cu care colaborez precu si portofoliul deja existent.

Pe acest site prezint si cateva dintre rezultatele pe care le-am obtinut pentru cateva dintre site-urle pe care le-am optimizat si promovat pe internet.

Preturi si oferte de publicitate pe internet pentru site-uri sau pentru firme care inca nu detin inca un site web. Vanzare de link-uri sponsorizate si bannere publicitare. Oferim realizarea gratuita a unei pagini in cadrul unuia dintre urmatoarele site-uri:
- www.luxdesign28.ro - retea de site-uri LuxDesign28.ro
- http://oferteledecazare.ro - oferte de cazare Romania
- http://anunturigratuite.luxdesign28.ro Anunturi gratuite

Ofer servicii de optimizare a site-urilor web in special pentru motorul de cautare Google.

Despre serviciile oferite
Serviciile oferite de noi isi propun sa obtina cele mai bune rezultate pe internet in special pentru motorul de cautare Google, prin promovarea si publicitatea / optimizare offsite, si prin optimizarea site-ului / optimizare onsite.

Alte servicii oferite sunt:
- vanzarea de spatii publicitare in cadrul site-urilor proprietate personala administrate,
- vanzare de bannere
- vanzare de linkuri sponsorizate.

De ce si cand ai nevoie de link-uri sponsorizate ?
De link-uri sponsorizate aveti nevoie atunci cand aveti un site nou fara autoritate pe internet pentru obtinerea de "link juice" sau mai bine zis de obtinerea de autoritate pe internet. Un site obtine autoritate in functie de mai multi factori, printre acestia enumer doar cativa: nr de ani de cand este domeniul online, PR - page rank-ul pe care il obtine de la alte site-uri, numai cu dofollow, site-uri care ofera link cu nofollow nu ofera PR back, ofera doar link dar nu ofera si page rank pentru motoarele de cautare.

Web design / realizare pagini web: bloguri personale siteuri de prezentare, magazine online, servicii promovare si publicitate internet, search engine optimization SEO / search engine marketing SEM, optimizare pagini motorul de cautare - Google / Yahoo si MSN - Bing. Oferte inscrieri site-uri directoare web, promovare si publicitate site-uri anunturi. Promovare prin intermediul retelelor de socializare Facebook, Pinterest, LinkedIn. Inca din anul 2005 oferim servicii profesioniste pe internet pentru clientii nostri!

(c) 2005 - 2020 drepturi de autor luxdesign28.ro toate drepturile rezervate.
Learn English for free | Invata germana gratuit | Invata limba engleza | Program contabilitate ||
Cruci marmura
| Garduri Pavaje Borduri beton | Set cadouri Handmade | Bucuresti si Ilfov