//-->
Web Design si Optimizari SEO

Web Design si optimizari seo

Servicii Internet

Alte servicii

Afaceri pe internet

Blog si subdomenii

Linkuri

Magazin Home & Deco

Servicii platite / Servicii gratuite.

Optimizarea SEO on page

Pentru a vorbi de o optimizare SEO on page a site-ului, adica de o optimizare care sa cuprinde optimizarea fiecarui titlu in parte, pentru fiecare pagina in parte, optimizarea fiecarei poze adaugate atat prin adaugarea de ALT taguri cat si prin reducerea dimensiunilor acestora, care sa fie un raport intre o incarcare cat mai rapida si o vizualizare cat mai clara a imaginii propriu zise, adaugarea de continut care sa fie in concordanta atat cu cuvintele cheie pentru care clientul doreste sa optimizeze site-ul, dar care in acelasi timp sa fie clar si la obiect, sa se adreseze vizitatorilor in principal, dar sa se incadreze in acelasi timp si intr-o densitate de cuvinte cheie care sa aduca clientului / posesorului site-ului optimizat / beneficiile mult asteptate, si anume obtinerea unor pozitii in prima pagina in motorul de cautare Google.ro, si de ce nu si in motorul de cautare Yahoo!
In optimizarea unui site intern este important de stiut ca este mai bine sa imparti continutul in mai multe pagini de prezentare. Exista o limita de caracatere (luand aici in considerare si spatiile libere) pe care nu o poti depasi.

Va recomand sa cititi si informatii despre alegerea domeniului si optimizarea site-ului.

Web designul si SEO-ul on page

Odata cu realizarea web designului se adauga si continutul in paginile noi create. In acelasi timp se incepe optimizarea on page, adica optimizarea SEO (acronimul / prescurtarea de la search engine optimization) in interiorul site-ului, punandu-se bazele optimizarii titlului si a descrierii fiecarei pagini nou create, dar si optimizarii site-ului propriu zis tinandu-se cont de densitatea cuvintelor cheie, de respectarea termenilor si conditiilor Google / pentru a nu fi banati, realizarea unor linkuri search engine friendly / prietenoase cu motoarele de cautare, realizarii si adaugarii de continut de calitate, mergand pe principiul "The content is the King".
In afara de optimizarea SEO on page mai exista si o promovare SEO off page, promovarea si publicitatea in afara site-ul, pe alte site-uri cuprinde acest gen de SEO.

Am o experienta de peste 9 ani in domeniu realizarii de pagini web profesionale / site-uri de prezentare sau magazine de vanzare online.

Alte servicii oferite

- spatii publicitare in cadrul site-urilor proprietate personala administrate,
- realizare bannere realizate ca animatii gif sau animatii in adobe flash,
- linkuri sponsorizate - prin bannere de diferite dimensiuni sau link anchor.

Web design / realizare pagini web: bloguri personale siteuri de prezentare, magazine online, servicii promovare si publicitate internet, search engine optimization SEO / search engine marketing SEM, optimizare pagini motorul de cautare - Google / Yahoo si MSN - Bing. Oferte inscrieri site-uri directoare web, promovare si publicitate site-uri anunturi. Promovare prin intermediul retelelor de socializare Facebook, Pinterest, LinkedIn. Inca din anul 2005 oferim servicii profesioniste pe internet pentru clientii nostri!

(c) 2005 - 2020 drepturi de autor luxdesign28.ro toate drepturile rezervate.
Learn English for free | Invata germana gratuit | Invata limba engleza | Program contabilitate ||
Cruci marmura
| Garduri Pavaje Borduri beton | Set cadouri Handmade | Bucuresti si Ilfov