//-->
Web Design si Optimizari SEO

Web Design si optimizari seo

Servicii Internet

Alte servicii

Afaceri pe internet

Blog si subdomenii

Linkuri

Magazin Home & Deco

Servicii platite / Servicii gratuite.

Optimizarea SEO off page

Optimizarea unui site SEO off page face parte din continuarea unui SEO on page (optimizarea site-ului propriu zis prin optimizarea paginilor, a titlurilor, adaugarii de titluri H1, H2, etc.). El consta din realizarea mai multor titluri si mai multor descrieri care sa cuprinda in principiu cuvintele cheie targetate / promovate pentru care se doreste obtinerea de rezultate in motoarele de cautare, in principal in motorul de cautare Google.ro, deoarece marea majoritate a romanilor pe acest motor de cautare local il folosesc. Pe planul secund ar mai fi si motorul de cautare al Yahoo!. Daca doriti o oferta de pret pentru aceste servicii va invit sa ma contactati !

Va recomand sa cititi si informatii despre alegerea domeniului si optimizarea site-ului.

Web designul si SEO-ul on page

Odata cu realizarea web designului se adauga si continutul in paginile noi create. In acelasi timp se incepe optimizarea on page, adica optimizarea SEO (acronimul / prescurtarea de la search engine optimization) in interiorul site-ului, punandu-se bazele optimizarii titlului si a descrierii fiecarei pagini nou create, dar si optimizarii site-ului propriu zis tinandu-se cont de densitatea cuvintelor cheie, de respectarea termenilor si conditiilor Google / pentru a nu fi banati, realizarea unor linkuri search engine friendly / prietenoase cu motoarele de cautare, realizarii si adaugarii de continut de calitate, mergand pe principiul "The content is the King". Google sfatuind pe cei care lucreaza in domeniu ca in primul rand sa se adreseze oamenilor, si in primul rand celor ce vor accesa acel site si abia apoi, secundar, dar nu in cele din urma, cel ce realizeaza optimizarea sa se adreseze motoarelor de cautare.
In afara de optimizarea SEO on page mai exista si o promovare SEO off page, promovarea si publicitatea in afara site-ul, pe alte site-uri cuprinde acest gen de SEO.

Am o experienta de peste 9 ani in domeniu realizarii de pagini web profesionale / site-uri de prezentare sau magazine de vanzare online.

Alte servicii oferite

- spatii publicitare in cadrul site-urilor proprietate personala administrate,
- realizare bannere realizate ca animatii gif sau animatii in adobe flash,
- linkuri sponsorizate - prin bannere de diferite dimensiuni sau link anchor.

Web design / realizare pagini web: bloguri personale siteuri de prezentare, magazine online, servicii promovare si publicitate internet, search engine optimization SEO / search engine marketing SEM, optimizare pagini motorul de cautare - Google / Yahoo si MSN - Bing. Oferte inscrieri site-uri directoare web, promovare si publicitate site-uri anunturi. Promovare prin intermediul retelelor de socializare Facebook, Pinterest, LinkedIn. Inca din anul 2005 oferim servicii profesioniste pe internet pentru clientii nostri!

(c) 2005 - 2020 drepturi de autor luxdesign28.ro toate drepturile rezervate.
Learn English for free | Invata germana gratuit | Invata limba engleza | Program contabilitate ||
Cruci marmura
| Garduri Pavaje Borduri beton | Set cadouri Handmade | Bucuresti si Ilfov