//-->
Web Design si Optimizari SEO

Web Design si optimizari seo

Servicii Internet

Alte servicii

Afaceri pe internet

Blog si subdomenii

Linkuri

Magazin Home & Deco

Servicii platite / Servicii gratuite.

Castiga gratuit cadouri de sarbari de Paste

Cumpara online produse handmade si castiga gratuit

In ultimul timp piata produselor lucrate manual / handmade a cunoscut o dinamica mai accentuata, in general oamenii preferand sa cumpere in general produse mai deosebite, pe care ulterior sa le ofere ca si cadouri celor dragi, rudelor, colegilor de serviciu sau prietenilor. Din acest motiv am consider ca este oportun sa ne implicam in dezvoltarea unui magazin online care sa comercializeze produse handmade.

Acceseaza magazinul efectueaza o comanda online si castiga gratuit un produs!

Cumpara si castiga un cadou de Sarbatori - cadouri de Paste

Adresa magazin: https://handmade.luxdesign28.ro/

Deoarece produsele lucrate manual sunt unice / adica nu pot fi reproduse 100% identic, ca intr-o fabrica de exemplu, marea majoritatea a produselor oferite clientilor nostri pot fi gasite pe magazic intr-un singur exemplar (o bucata), dar multe dintre ele pot fi precomandate. Avem o varietatea de produse lucrate manual, in mare pare acestea se adreseaza femeilor, dar de asemenea aveam si produse care se adreseaza si pentru barbatilor. Vindem bijuterii din pietre semipretioase, bijuterii din fimo, pandante, seturi, seturi cutii si lumanari, produse home & deco, cutii servetele, platouri, magneti, bijuterii mirese, bijuterii accesorii mirese, etc. Cu ocazia sarbatorilor de Paste va oferim un cadou gratuit in functie de suma cumparaturilor efectuate pe magazin.

Oferim CADOURI handmade cu ocazia sarbatorilor
de PASTE după cum urmează. La cumparaturi de:
– peste 70 lei primiti un magnet
– peste 150 lei primiti o pereche de cercei din pastă polimerica
– peste 300 lei primiţi o pereche de cercei din pietre semipretioase
– peste 500 lei primiti o cutie din lemn decorată manual

Ţoti cei ce cumpără în perioada următoare, de sumele indicate mai sus, beneficiază de aceste cadouri. Se oferă un singur cadou pentru fiecare comandă, în funcţie de suma pentru care s-au efectuat cumpărăturile. Preţul afişat, pentru fiecare produs în parte, este pretul final. Pentru informaţii suplimentare vă invităm să ne contactaţi.

Web design / realizare pagini web: bloguri personale siteuri de prezentare, magazine online, servicii promovare si publicitate internet, search engine optimization SEO / search engine marketing SEM, optimizare pagini motorul de cautare - Google / Yahoo si MSN - Bing. Oferte inscrieri site-uri directoare web, promovare si publicitate site-uri anunturi. Promovare prin intermediul retelelor de socializare Facebook, Pinterest, LinkedIn. Inca din anul 2005 oferim servicii profesioniste pe internet pentru clientii nostri!

(c) 2005 - 2020 drepturi de autor luxdesign28.ro toate drepturile rezervate.
Learn English for free | Invata germana gratuit | Invata limba engleza | Program contabilitate ||
Cruci marmura
| Garduri Pavaje Borduri beton | Set cadouri Handmade | Bucuresti si Ilfov